OLIE

Die eienskappe soos voorkoms, smaak, tekstuur, geur en rakleeftyd van die eetbare olies word nie beïnvloed deur die proses van versterking nie. Daarom dien dit as 'n perfekte medium om voedingstowwe aan ons liggaam te verskaf om tekortkominge te bekamp.

Ons versterk olies en vette met noodsaaklike mikrovoedingstowwe wat die kwaliteit van eetbare olie sal verbeter en sodoende relevant sal wees vir die aanspreek van mikrovoedingstowwe. Alle soorte eetbare olies (sojaboon, palmoleïne, grondbone, katoensaad en mosterd) kan met mikrovoedingstowwe versterk word.

Die mikrovoedingstowwe wat gebruik word vir die versterking van olie is soos volg:

  • Vitamien A

  • Vitamien D

  • Vitamien E​

  • Vitamien K

Sommige toepassings van belang is soos volg:

  • Koringolie

  • Sonneblomolie

  • Sojaboonolie

  • Kokosolie​

  • Koringkiemolie

oil.jpg
oil1.jpg