KORINGMEEL PREMIX

Wheat Crop

Koring is die graan wat die meeste in die wêreld geproduseer en verbruik word.

 

In sy natuurlike toestand is koring 'n goeie bron van vitamiene B1, B2, B6, niasien, E, sowel as yster en sink. Die meeste van hierdie voedingstowwe is gekonsentreer in die buitenste lae van die koringkorrel en gaan tydens die maalproses in 'n beduidende verhouding verlore. Vir 'n laer ekstraksie van meel, is die verlies aan vitamiene en minerale groter.

 

Versterking help om hierdie voedingstowwe terug te voeg. As dit wyd toegepas word, verbeter verryking die verbruik van voedingstowwe, individuele werkverrigting en algemene openbare gesondheid.

 

Die gebruik van ons gespesialiseerde voormengsels (wat die nodige voedingstowwe, kofaktore en beskermingsmiddels in gepaste hoeveelhede bevat) vergemaklik verwerking en kwaliteitskontrole, verminder koste en vermorsing en verbeter die kwaliteit van voedingstowwe en die stabiliteit van die finale produk. Ons innoverende prosesse produseer mikronutriënte voorafmengsels wat verseker dat versterkte meel soos ongestikte meel sal voel, smaak en ruik.